Vliv venkovské pracovní sily na ekonomický růst ve velkých čínských městech - Bondarčuk, Vjačeslav (2017)
Tématem této bakalářské práce je vliv venkovské pracovní síly na ekonomický růst ve velkých čínských městech. Práce je rozdělena na tři hlavní části. První kapitola se věnuje uvedení do celé problematiky migrace z pohledu motivů migrace, reforem a systému registrací domácností hukou. Následující kapitola se zabývá dopady migrace na ekonomický růst ve městech, na základě přímých zahraničích investic, konkurenceschopnosti migrující pracovní síly a strkutury zaměstnanosti. Poslední třetí kapitola se věnuje posledním trendům migrace a jejím výhledům do budoucna.