Podnikatelský plán založení penzionu - Gebauer, Mia; Jenčková, Jiřina; Kalábová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce má za cíl charakterizovat podnikání včetně ubytovacích služeb, nastínit základní informace o tvorbě podnikatelského plánu a poté zpracovat detailní podnikatelský plán na konkrétním penzionu. V úvodu práce se čtenář dozví základní informace o podnikání a rozčlenění ubytovacích služeb. Tyto informace předcházejí lepšímu pochopení praktické části, ve které se práce zaměřuje na konkrétní možnost podnikání založením penzionu v Karlových Varech. Po zpracování podnikatelského plánu bude finálně rozhodnuto, zda je podnikatelský záměr dobrou a především reálnou volbou do budoucího roku 2018.
Vedoucí práce: Jiřina Jenčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses