Nastaveni firemní struktury a vnitropodnikových procesů cestovní agentury. - Blažková, Jana (2017)
Cílem práce je zmapovat vnitřní procesy organizace, které budou základem pro rozhodování o možných změnách v organizační struktuře společnosti. V první části práce je popsán rozdíl mezi malou a středně velkou firmou a formy organizační struktury. Dále je v práci popsáno procesní řízení, přístupy k procesnímu řízení a mapování procesů. V druhé části je popsán současný stav společnosti a jsou zmapovány a zhodnoceny procesy jednotlivých oddělení společnosti. Na základě mapování procesů je navržena nová organizační struktura, která by měla přispět k efektivnějšímu řízení organizace.