Marketingový mix ve zvolené stavební firmě - Mikešová, Michaela; Vlnas, Pavel; Gunina, Daria; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Předmětem bakalářské práce je zpracování marketingového mixu ve zvolené stavební firmě. Touto firmou je stavební společnost SAHAN CB s. r. o., která sídlí v Českých Budějovicích. Hlavním cílem této práce je analýza marketingového mixu této společnosti a navržení případných vylepšení. Bakalářská práce je rozdělena do čtyř hlavních kapitol. První dvě tvoří teoretickou část práce a je v nich vysvětlen pojem marketing, specifika marketingu služeb a marketingu ve stavebnictví a charakterizován pojem marketingový mix. Třetí kapitola představuje metodickou část, ve které je stanoven cíl práce, formulována hypotéza a popsány základní výzkumné metody. Poslední část práce je zaměřena na představení společnosti SAHAN CB, charakteristiku jejího okolí a analýzu jednotlivých nástrojů marketingového mixu.
Vedoucí práce: Pavel Vlnas
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: stavebnictví; marketing; stavební podniky; management [obor bakal. práce] -- marketingový mix -- SWOT analýza -- marketing ve stavebnictví; bakalářské práce; construction industry; marketing; construction companies; bachelor's theses