Podnikatelský plán "Otevření rybí restaurace" - Hájková, Veronika (2017)
Cílem této práce je zhotovení podnikatelského plánu pro otevření rybí restaurace a zjištění, jestli tato restaurace bude konkurenceschopná v českém prostředí a jestli bude generovat zisk.