Podnikatelský plán "Založení řeznictví" - Kvasnička, Kamil (2017)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu, jehož předmětem je založení řeznictví s vlastní výrobou. Obsahuje návrhy marketingového a finančního plánu. Cílem je vyhodnotit reálnost plánu v daných podmínkách