Podnikatelský plán "Založení řeznictví" - Kvasnička, Kamil; Fuchs, Jan; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu, jehož předmětem je založení řeznictví s vlastní výrobou. Obsahuje návrhy marketingového a finančního plánu. Cílem je vyhodnotit reálnost plánu v daných podmínkách
Vedoucí práce: Jan Fuchs
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses