Vliv rozvoje mobilního internetu na eTourism - Lopata, Jan; Vaško, Martin; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tématem této bakalářské práce je rozvoj a penetrace mobilního internetu a jeho následný dopad na eTourism neboli elektronický trh cestovního ruchu. Práce se nejdříve zabývá informačními a komunikačními technologie s velkou pozorností věnovanou internetu, který měl zásadní význam pro vznik eTourismu. Dále se věnuje mobilnímu internetu, který umožnil vznik mTourismu, a popisuje současná mobilní zařízení. Další kapitola již analyzuje současný stav a trendy mobilního internetu v rámci mTourismu a jeho vliv na oblast eTourismu. Nakonec je uvedena predikci možného budoucího vývoje situace a jsou představeny nejnovější technologie na trhu.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses