Green management jako současný trend v oblasti ubytovacích služeb - Komínková, Lucie; Oberhel, Martin; Hajdíková, Taťána; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem této práce je rozebrat problematiku Green managementu a provést výzkum na ubytovacím zařízení, které používá Green management a zjistit, jak zákazníci vnímají toto ubytovací zařízení. K výzkumu v této práci byl vybrán Autocamp OASA. Výzkum zkoumá, jak zákazníci vnímají toto ubytovací zařízení a jak jsou s ním spokojeni. Tato práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je rozebrán Green management jako takový a stručně vysvětle-ny postupy marketingového výzkumu. Praktická část je zaměřena na samotný výzkum, kde je definován cíl práce a jeho výzkumné otázky a jsou zde uvedeny výsledky celého výzkumu a jejich interpretace. V závěru jsou uvedena doporuče-ní, která vychází z výsledků výzkumu.
Vedoucí práce: Martin Oberhel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: marketingový výzkum; ubytovací zařízení; dotazníky; zelený marketing; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing research; accommodations; questionnaires; green marketing; bachelor's theses