Podnikatelský plán - Kůta, Martin (2017)
Diplomová práce je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu pro společnost zabývající se pravidelným úklidem společných prostor bytových domů. Cílem práce je určení potenciálu společnosti v rámci jejího dalšího rozvoje a to za jakých podmínek může tento rozvoj trvale udržet. Pro vyhodnocení těchto cílů bylo využito teoretických poznatků z oblasti podnikatelského prostředí a praktických zkušeností, výzkumů či analýz. Celkovým výstupem je pak konkrétní identifikace platných závěrů pro tuto práci.