Podnikatelský plán - Kůta, Martin; Fiala, Roman, 1981-; Hedija, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Diplomová práce je zaměřena na sestavení podnikatelského plánu pro společnost zabývající se pravidelným úklidem společných prostor bytových domů. Cílem práce je určení potenciálu společnosti v rámci jejího dalšího rozvoje a to za jakých podmínek může tento rozvoj trvale udržet. Pro vyhodnocení těchto cílů bylo využito teoretických poznatků z oblasti podnikatelského prostředí a praktických zkušeností, výzkumů či analýz. Celkovým výstupem je pak konkrétní identifikace platných závěrů pro tuto práci.
Vedoucí práce: Roman Fiala
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: podnikatelské projekty; služby; management [obor dipl. práce]; úklid bytových domů; diplomové práce; business planning; service industries; master's theses