Marketingové strategie svatební agentury Wedding Design - Nováková, Tereza (2017)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií svatební agentury Wedding Design, která patří mezi nejstarší svatební agentury v České republice a je zaměřena převážně na českou klientelu. Cílem této práce je analýza stávající marketingové strategie a na základě získaných výsledků z provedených analýz návrh na možná zlepšení. Teoretická část vymezuje základní pojmy jako je marketing, marketingová strategie či marketingový mix. Druhá, praktická část, je zaměřena na charakteristiku trhu, kde agentura působí společně s analýzou vnějšího prostředí a nynější marketingové strategie firmy. Z poskytnutých výzkumů je patrné, že zájem o svatební agentury roste a na trhu se již svádí konkurenční boj, proto jsou na základě získaných poznatků v závěru práce návrhy na zlepšení marketingové strategie.