Konstrukce ukazatelů finančního zdraví středních a velkých obcí v České republice - Bartušková, Michaela; Svoboda, Michal, 1983-; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato práce se zabývá veřejným sektorem v České republice, jeho základním popisem a financováním. Dále se věnuje účetním a rozpočtovým specifikům typickým pro obce v České republice. Cílem práce je sestavení finančních ukazatelů, které vycházejí z účetních výkazů volně dostupných na portálu monitor.statnipokladna.cz a které by mohly směřovat k sledování správného hospodaření středních a velkých obcí, dále jejich následná aplikace na několika zástupcích jednotlivých skupin a následné porovnání a interpretace výsledků.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses