Webová aplikace pro zasílání push notifikací - Budař, Jan; Sklenák, Vilém, 1963-; Hradil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Práce se zabývá vývojem aplikace pro odeslání push notifikací za použití PHP frameworku Symfony. Text práce je logicky rozčleněn do dvou hlavních částí. První část je zaměřena teoreticky a je zde vysvětleno co jsou push notifikace, k čemu se v současnosti využívají a jaká je jejich historie. Jednou z kapitol této části je i představení a přehled služeb pro jejich zasílání, včetně vysvětlení principu funkce. Druhá část práce je praktická a zabývá se návrhem a vývojem aplikace. V jejím úvodu lze najít požadavky, které jsou na aplikaci kladeny, následované návrhem aplikace za pomocí diagramu případů užití, doménového modelu a návrhů uživatelského rozhraní s využitím drátěných modelů. Následující kapitola představuje nejdůležitější nástroje a technologie použité pro vývoj. Závěrečná kapitola pojednává o samotné implementaci a představuje její výsledek. Výstupem práce je webová aplikace sloužící k odesílání push notifikací, která bude použita pro interní potřeby softwarové společnosti.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses