Pasti na rozvojovou pomoc. Případová studie Ugandy - Drlíková, Dominika (2017)
Bakalářská práce s názvem Pasti na rozvojovou pomoc. Případová studie Ugandy. se zabývá příčinami stagnace nejchudších zemí světa a rolí rozvojové pomoci v boji proti chudobě. Teoretické pojetí pak zasazuje do reálného prostředí Ugandy.