Pasti na rozvojovou pomoc. Případová studie Ugandy - Drlíková, Dominika; Volenec, Otakar; Dubský, Zbyněk, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce s názvem Pasti na rozvojovou pomoc. Případová studie Ugandy. se zabývá příčinami stagnace nejchudších zemí světa a rolí rozvojové pomoci v boji proti chudobě. Teoretické pojetí pak zasazuje do reálného prostředí Ugandy.
Vedoucí práce: Otakar Volenec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses