Prostředí pro podnikání na čínském trhu - Hadroušek, Daniel; Hořejší, Bronislava, 1955-; Soukupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá podnikatelským prostředím na čínském trhu. Cílem této práce je analýza politického, právního, ekonomického a sociálně-kulturního prostředí v Čínské lidové republice. Teoretická část se zabývá znaky těchto čtyř prostředí v obecné rovině a zkoumá přístupy různých autorů k mezinárodnímu podnikání. V praktické části je postupně analyzováno politické, právní, ekonomické a sociálně-kulturní prostředí v Číně. Analýza prostředí pro podnikání na čínském trhu může pomoci českým podnikům při vstupu na tento trh. V závěru práce je sepsáno shrnutí všech prostředí a krátký nástin nástrah a příležitostí v podnikání na čínském trhu pro zahraniční investory.
Vedoucí práce: Bronislava Hořejší
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses