Volba aplikace pro řízení projektů v menší digitální firmě - Syrová, Lenka (2016)
Bakalářská práce se věnuje zvolením vhodné aplikace pro řízení projektů v menší digitální firmě. V praktické části jsem pracovala s IT firmou Query Digital, s. r. o., která je formálně řazena do mikropodniku. Pro dosažení zvoleného cíle je využito vícekriteriální rozhodování a na celou problematiku je pohlíženo jako na rozhodovací proces. Na základě konání focus group a vlastních znalostí jsem stanovila kritéria a varianty rozhodování. Pomocí zvolených metod jsem určila váhy kritérií a vyhodnotila varianty rozhodování. Výslednou variantou je aplikace Teamgantt.