Volba aplikace pro řízení projektů v menší digitální firmě - Syrová, Lenka; Vrbová, Lucie; Šebek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se věnuje zvolením vhodné aplikace pro řízení projektů v menší digitální firmě. V praktické části jsem pracovala s IT firmou Query Digital, s. r. o., která je formálně řazena do mikropodniku. Pro dosažení zvoleného cíle je využito vícekriteriální rozhodování a na celou problematiku je pohlíženo jako na rozhodovací proces. Na základě konání focus group a vlastních znalostí jsem stanovila kritéria a varianty rozhodování. Pomocí zvolených metod jsem určila váhy kritérií a vyhodnotila varianty rozhodování. Výslednou variantou je aplikace Teamgantt.
Vedoucí práce: Lucie Vrbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses