Testování mobilních aplikací - Mačura, Viktor (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá testováním mobilní aplikace pomocí nástroje pro monitorování a evidenci chyb. Takovýto nástroj pak může napomoci různým vývojářským firmám ve zlepšování jejich aplikace, hlavně díky uživatelům a jejich zpětné vazbě nebo dalšími funkcemi jako jsou například automatické reporty. V souladu s cíli práce jsou postupně představeny základní pojmy, disciplíny testování a také postupy a metodiky testování využívané v praxi. Nechybí představení předností současných mobilních zařízení a hlavní část, tedy představení nástrojů využívaných ve firmě Alza a jejich možností. Hlavní možnosti a rozdíly jsou shrnuty na závěr v přehledné tabulce.