Testování mobilních aplikací - Mačura, Viktor; Ženíšek, Jan; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá testováním mobilní aplikace pomocí nástroje pro monitorování a evidenci chyb. Takovýto nástroj pak může napomoci různým vývojářským firmám ve zlepšování jejich aplikace, hlavně díky uživatelům a jejich zpětné vazbě nebo dalšími funkcemi jako jsou například automatické reporty. V souladu s cíli práce jsou postupně představeny základní pojmy, disciplíny testování a také postupy a metodiky testování využívané v praxi. Nechybí představení předností současných mobilních zařízení a hlavní část, tedy představení nástrojů využívaných ve firmě Alza a jejich možností. Hlavní možnosti a rozdíly jsou shrnuty na závěr v přehledné tabulce.
Vedoucí práce: Jan Ženíšek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses