Srovnání online nástrojů pro správu a vyhodnocování testů - Bouška, Matěj (2017)
Práce se zabývá analýzou trhu s online nástroji pro správu a vyhodnocování testů sloužících k zvýšení efektivity testování. Cílem této práce je výběr nejvhodnějších nástrojů na základě stanovených kritérií. V teoretické části se práce zaměřuje na vymezení pojmů z oblasti testování softwarových aplikací a je zde vymezena konkrétní oblast testování, ve které jsou nástroje pro správu a vyhodnocování testů používány. Praktická část práce porovnává vybrané nástroje dle srovnávacích kritérií definovaných v analytické části. Na základě výsledků porovnání nástrojů z praktické části jsou doporučeny nejvhodnější nástroje pro zefektivnění testování softwarových aplikací.