Srovnání online nástrojů pro správu a vyhodnocování testů - Bouška, Matěj; Hyblbauer, Jan; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Práce se zabývá analýzou trhu s online nástroji pro správu a vyhodnocování testů sloužících k zvýšení efektivity testování. Cílem této práce je výběr nejvhodnějších nástrojů na základě stanovených kritérií. V teoretické části se práce zaměřuje na vymezení pojmů z oblasti testování softwarových aplikací a je zde vymezena konkrétní oblast testování, ve které jsou nástroje pro správu a vyhodnocování testů používány. Praktická část práce porovnává vybrané nástroje dle srovnávacích kritérií definovaných v analytické části. Na základě výsledků porovnání nástrojů z praktické části jsou doporučeny nejvhodnější nástroje pro zefektivnění testování softwarových aplikací.
Vedoucí práce: Jan Hyblbauer
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses