Sociální sítě a nová média - využití při prodeji ubytovacích služeb v ČR - Kovařík, Petr; Pavlíček, Antonín, 1977-; Galba, Alexander; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Bakalářská práce je zaměřena na porovnání způsobů prodeje a zprostředkování ubytování na území České republiky za pomocí nových medií a sociálních sítí. Hlavní cílem je poznání nejnovějších způsobů prodeje, a to například za pomoci internetových portálů, sociálních sítí, či mobilních aplikací, zhodnocení jejich vlastností a přínosů jak pro ubytovatele, tak pro zákazníka. Teoretická část práce je rozdělena do kapitol po různých způsobech prodeje včetně jejich výhod a nevýhod a v praktické části je možné vidět fungování, provozování a ukázku reálných dat z portálu provozovaném řešitelem této práce. Přínosná by práce měla být pro ty, kteří rádi cestují a chtějí poznat nové způsoby možnosti získání ubytování, tak pro ty, kteří ubytování poskytují a chtějí získat novou klientelu.
Vedoucí práce: Antonín Pavlíček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses