Marketingový plán kulturního projektu - Urbánková, Lýdie; Černá, Jitka, 1961-; Trčková, Olga; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou marketingového plánu kulturního projektu. Jejím cílem je sestavení marketingového plánu na rok 2018 a analýza specifik kulturního projektu z pohledu cestovního ruchu a prostředí internetu. Teoretická část popisuje teorii marketingového plánování s ohledem na specifika v kultuře a cestovního ruchu. Praktická část představuje vytvoření krátkodobého marketingového plánu projektu Skryté příběhy na rok 2018. Marketingový plán projektu zohledňuje aktuální potřeba projektu s ohledem na aktuální trendy s ohledem na specifika marketingových produktů, mobilní aplikace a webových stránek s digitální mapou. Analýzu mobilní aplikace a webových stránek prováděla autorka na základě vlastního průzkumu, analýzu chování uživatel v online a offline prostředí na základě dotazníkového šetření. Práce poskytuje konkrétní doporučení pro marketingový plán a popisuje specifika analyzovaných marketingových produktů. Závěry práce jsou podpořeny interview se zakladatelem projektu a expertním rozhovorem
Vedoucí práce: Jitka Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses