Testování systémů správy identit - Rojo, Robert; Buchalcevová, Alena, 1958-; Čížek, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato diplomová práce je zaměřena na testování systémů správy identit. Jejím hlavním cílem je popsat problematiku testování systémů správy identit a metodicky testování těchto systémů podpořit definováním přístupu k testování, který vychází z provedené případové studie. V teoretické části práce je popsána správa identit v organizaci a význam jejího zavedení. Dále jsou v ní popsány systémy správy identit, které slouží k její systematické podpoře technickými prostředky. V praktické části práce je provedena případová studie zavedení systému správy identit v organizaci, jsou identifikovány specifické rysy systémů správy identit, s jejichž pomocí je pro systém správy identit v případové studii navržen přístup k testování. Navržený přístup je následně ověřen využitím na pilotním projektu.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses