Procesní analýza vybraného procesu v bance - Frolova, Anastasia; Říhová, Zora, 1948-; Malinová, Ludmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Bakalářská práce je zaměřena na procesní analýzu a optimalizaci procesu podporujícího fungování informačního managementu v bance. Práce je rozdělena do dvou částí. V teoretické části jsou popsány důležité pojmy a nástroje použité v praktické části práce. Poté následuje praktická část, která se zabývá procesní analýzou a optimalizací vybraného procesu banky. Zde je na začátku uveden obecný popis společnosti a útvaru Informační management, ve kterém analyzovaný proces působí. Dále se praktická část zaměřuje na analýzu současného stavu vybraného procesu, jeho zmapovaní modelovací metodikou BPMN, vyhodnocení za pomoci sestavení SWOT analýzy, rozebrání problémových oblastí procesu a navržení případných zlepšení pro odstranění problémů.
Vedoucí práce: Zora Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses