Navrhnite jednoduchý systém pre správu obsahu optimalizujúci SEO - Fabišík, Filip (2017)
Témou diplomovej práce je návrh a implementácia takého redakčného systému, vďaka ktorému majú publikované stránky už v základe možnosti SEO optimalizácie. Cieľom práce je zlepšiť úroveň produkovaných webových stránok a rozšíriť povedomie o disciplíne SEO optimalizácie. Na základe definovaného problému práca analyzuje existujúce redakčné systémy. Následne je navrhnuté riešenie, ktoré pozostáva z existujúceho redakčného systému OctoberCMS a pluginu, ktorý tento systém rozširuje o potrebnú funkcionalitu. Posledná časť práce je venovaná návrhu implementácií a testovaniu výsledného riešenia.