Zavádění bezpečnostní politiky ve firmě - Doležalová, Eliška (2016)
Diplomová práce zabývá procesem přípravy a realizace bezpečnostní politiky jako nástroje ochrany informačních aktiv společnosti. Teoretická část práce popisuje bezpečnostní politiku jako důležitou součást systému řízení informační bezpečnosti ve společnosti a diskutuje problematiku virtuálních týmů z hlediska bezpečnostních aspektů a rizik. Praktická část práce tyto teoretické poznatky aplikuje při provedení analýzy rizik a sestavení bezpečnostní politiky pro malou IT firmu s virtuálním uspořádáním.