Zavádění bezpečnostní politiky ve firmě - Doležalová, Eliška; Čermák, Igor; Čelikovská, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Diplomová práce zabývá procesem přípravy a realizace bezpečnostní politiky jako nástroje ochrany informačních aktiv společnosti. Teoretická část práce popisuje bezpečnostní politiku jako důležitou součást systému řízení informační bezpečnosti ve společnosti a diskutuje problematiku virtuálních týmů z hlediska bezpečnostních aspektů a rizik. Praktická část práce tyto teoretické poznatky aplikuje při provedení analýzy rizik a sestavení bezpečnostní politiky pro malou IT firmu s virtuálním uspořádáním.
Vedoucí práce: Igor Čermák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses