Webová aplikace pro kalkulaci nutričních hodnot a monitorování nutričních potřeb - Morkus, Tomáš (2017)
Bakalárská práce se zabývá návrhem a implementací webová aplikace pro kalkulaci nutricních hodnot a monitorování nutricních potreb. Práce je clenena na teoretickou a praktickou cást. V teoretické cásti je provedena analýza soucasných aplikací s obdobným zamerením. Dále je shrnuta problematika mashup aplikací. Soucástí je také úvod do základu dietologie. Praktická cást popisuje postup, jakým byla aplikace navrhována a implementována a jaké problémy pri jejím vývoji nastaly.