Webová aplikace pro kalkulaci nutričních hodnot a monitorování nutričních potřeb - Morkus, Tomáš; Smutný, Zdeněk; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Bakalárská práce se zabývá návrhem a implementací webová aplikace pro kalkulaci nutricních hodnot a monitorování nutricních potreb. Práce je clenena na teoretickou a praktickou cást. V teoretické cásti je provedena analýza soucasných aplikací s obdobným zamerením. Dále je shrnuta problematika mashup aplikací. Soucástí je také úvod do základu dietologie. Praktická cást popisuje postup, jakým byla aplikace navrhována a implementována a jaké problémy pri jejím vývoji nastaly.
Vedoucí práce: Zdeněk Smutný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses