Modelování procesů projektového řízení v bance - Chramosta, Adam (2017)
Diplomová práce se zaobírá modelem business procesů realizace projektu v bankovním prostředí. Je rozdělena na teoretickou a praktickou část, které se navzájem doplňují. První část, teoretická, se zaměřuje na vymezení teoretických předpokladů týkajících se business procesů, modelování, projektu a také klíčových ukazatelů výkonnosti. Praktická část obsahuje stanovení průběhu realizace projektu, jeho porovnání se zavedenými standardy a následné navržení modelu business procesů. Společně s navrženým modelem jsou stanoveny vhodné klíčové ukazatele výkonnosti, které jsou na konci práce porovnány s přístupy Prince 2 a ITIL. Tyto tři díly praktické části naplňují hlavní cíl celé práce.