Srovnání nástrojů pro správu defektů - Kulíček, Martin (2017)
V současné době se zvýšilo využívání informačních systémů více než kdy dříve. Pro tuto potřebu je nutné tyto systémy testovat a mít přehledné a ucelené informace o vzniklých defektech (chybách). Tyto přehledy napomáhají k zefektivnění procesů odstraňujících vzniklé chyby. V teoretické části se práce převážně věnuje rešerši pojmů vztahujících se k tématu a objasňuje, za jakých okolností defekt vzniká a co vlastně defekt je jako takový. V analytické části je provedena analýza trhu a následně jsou definovány základní parametry pro srovnání nástrojů pro správu defektů. V závěrečné části dochází k samotnému porovnání vybraných nástrojů dle stanovených kritérii z analytické části a následné doporučení, který nástroj vystupuje jako nejvhodnější z nastavených kritérií. Obsah této práce slouží k přehledu vlastností testovaných produktů, které jsou dostupné na trhu s nástroji pro správu defektů. Výstup může posloužit jako věrohodný zdroj informací při rozhodování jaký produkt zvolit dle zadaných kritérií.