Značka MINI a jej rebranding na českom trhu - Laškodyová, Ivana; Postler, Milan, 1960-; Mikeš, Jiří, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Práca sa zoaberá analýzou značky MINI na českom trhu, jej vnímaním spotrebiteľmi, historickým vývojom značky a súčasnou lokálnou marketingovou stratégiou a komunikáciou, vrátane definovania cieľovej skupiny, konkurentov a hlavných hodnôt značky. Cieľom práce je popísať zmeny, ktorými značka prešla v posledných rokoch a hlavné procesy rebrandingu. V teoretickej časti je popísaná značka MINI, jej analýza na českom trhu a globálne riadený rebranding. Na základe teoretickej časti bola v praktickej časti vypracovaná štúdia vnímania značky MINI v Českej republike s dôrazom na zmeny, ktorými značka prechádza, zosumarizovanie skutočností a doporučenie pre budúci vývoj značky.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses