Analýza IT podpory SCM ve vybraném podniku - Frýba, Michal; Fortinová, Jana; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou IT podpory SCM ve vybraném středně velkém stavebním podniku, jež je reprezentována zejména komerčním podnikovým informačním systémem, navrženým přímo na míru stavebním společnostem. Cílem práce je vytvořit sadu doporučení jak pro inovaci analyzovaného systému, tak pro zvolený podnik, která by měla přispět k zefektivnění IT podpory SCM v konkrétní společnosti. Teoretická část práce obsahuje rešerši, definici pojmů souvisejících s SCM a přehled základních principů, potažmo metod v dané oblasti používaných. Na teoretickou část navazuje analytická. Ta začíná představením vybraného podniku a v něm implementovaného informačního systému. Poté je z důvodu naplnění cíle práce provedena analýza IT podpory SCM v podniku pomocí BSCOR modelu. Vytvořeným doporučením je věnována předposlední kapitola. Právě tato doporučení jsou největším přínosem práce.
Vedoucí práce: Jana Fortinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses