Analýza a návrh marketingové komunikace Košík.cz - Krupka, Radim (2017)
Diplomová práce se zabývá problematikou marketingové komunikace. V teoretické části jsou nejprve nastíněna východiska práce, definovány základní pojmy z oblasti marketingu a marketingové nástroje se zaměřením na marketingovou komunikaci a oblast e-commerce. V praktické části jsou veškeré analýzy obsažené v části teoretické aplikovány na online obchod s potravinami Košík.cz. Nejprve byla provedena situační analýza, analýza marketingového mixu a SWOT analýza, podrobně je analyzována současná marketingová komunikace a na základě zjištění z jednotlivých analýz a dotazníkového šetření je zpracován návrh marketingové komunikace dle frameworku STDC, představeného v části teoretické.