Analýza spokojenosti zákazníků ve vybraném restauračním zařízení - Havlasová, Eva (2017)
Tato práce se zabývá problematikou spokojenosti zákazníka v restauračním zařízení U Vnuka. Zaměřením práce je vykonat marketingový výzkum v této vybrané restauraci. Hlavní klíčová slova jsou marketingový výzkum, zákazník, spokojenost zákazníka a dotazníkové šetření. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části, první polovina se věnuje teoretickým stránkám problematiky. Zahrnuje poznatky o marketingovém výzkumu, dotazníkovém šetření a o zákazníkovi, a sním spojenou spokojenost zákazníka. V druhé části bakalářské práce je popsaný samotný výzkum, jeho cíle, postupy a jednotlivé kroky. Závěr práce se věnuje shrnutí výsledků celého výzkumu, ale také dodává doporučení majiteli restaurace.