Analýza spokojenosti zákazníků ve vybraném restauračním zařízení - Havlasová, Eva; Oberhel, Martin; Bednářová, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tato práce se zabývá problematikou spokojenosti zákazníka v restauračním zařízení U Vnuka. Zaměřením práce je vykonat marketingový výzkum v této vybrané restauraci. Hlavní klíčová slova jsou marketingový výzkum, zákazník, spokojenost zákazníka a dotazníkové šetření. Bakalářská práce je rozdělena na dvě části, první polovina se věnuje teoretickým stránkám problematiky. Zahrnuje poznatky o marketingovém výzkumu, dotazníkovém šetření a o zákazníkovi, a sním spojenou spokojenost zákazníka. V druhé části bakalářské práce je popsaný samotný výzkum, jeho cíle, postupy a jednotlivé kroky. Závěr práce se věnuje shrnutí výsledků celého výzkumu, ale také dodává doporučení majiteli restaurace.
Vedoucí práce: Martin Oberhel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: marketingový výzkum; řízení vztahů se zákazníky; dotazníky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; marketing research; customer relationship management; questionnaires; bachelor's theses