Internet věcí - infrastruktura chytrých domů - Vaculová, Kateřina; Luc, Ladislav; Veber, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá tématem internetu věcí, konkrétně chytrých domů. Teoretická část obsahuje představení vybraných oblastí automatizace, ve kterých je možné implementovat samočinné řízení funkcí a spotřebičů, základní infrastruktury, pomocí které je možné tento systém realizovat, a aplikací, kterými je možné jej ovládat a nastavovat. Praktická část popisuje návrh modelové infrastruktury audiovizuální techniky a jejího možného propojení s kamerovým bezpečnostním systémem. Primárním přínosem práce je seznámení čtenáře s nejrůznějšími typy zařízení, která je možné využít v rámci současných trendů v domácnosti, představení vybrané části modelové infrastruktury inteligentního domu a porovnání kabelového a bezdrátového provedení.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses