Analýza zabezpečení bezdrátových sítí pro domácnosti - Lokvenc, František (2017)
Tématem bakalářské práce je analýza zabezpečení bezdrátových sítí pro domácnosti. V teoretické částí je cílem poskytnout soubor informací o problematice Wi-Fi, možnostech zabezpečení a rozvádět otázky s tím spojené. V praktické části jsou pak na dané bezdrátové sítě představeny hrozby teoreticky, včetně praktických ukázek. V závěrečné fázi je cílem podat doporučení, nastavení pro koncového uživatele k zabezpečení vlastní sítě a její ochraně.