Analýza zabezpečení bezdrátových sítí pro domácnosti - Lokvenc, František; Luc, Ladislav; Veber, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tématem bakalářské práce je analýza zabezpečení bezdrátových sítí pro domácnosti. V teoretické částí je cílem poskytnout soubor informací o problematice Wi-Fi, možnostech zabezpečení a rozvádět otázky s tím spojené. V praktické části jsou pak na dané bezdrátové sítě představeny hrozby teoreticky, včetně praktických ukázek. V závěrečné fázi je cílem podat doporučení, nastavení pro koncového uživatele k zabezpečení vlastní sítě a její ochraně.
Vedoucí práce: Ladislav Luc
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses