Analýza efektivity a zralosti procesu change managementu ve vybrané organizaci - Rabushko, Valeriya (2017)
Primárním cílem této bakalářské práce je analýza efektivity a zralosti procesu change management ve vybrané společnosti. Práce je rozdělena do dvou částí: teoretické a praktické. V teoretické části jsou uvedeny základní informace o IT Infrastructure Library a principy procesu change management podle tohoto rámce. Praktická část je zacílena na popis procesu change management ve vybrané organizaci a následně hodnocení jeho efektivnosti a zralosti podle doporučení rámce ITIL.