Analýza efektivity a zralosti procesu change managementu ve vybrané organizaci - Rabushko, Valeriya; Drga, Jaroslav; Basl, Josef, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Primárním cílem této bakalářské práce je analýza efektivity a zralosti procesu change management ve vybrané společnosti. Práce je rozdělena do dvou částí: teoretické a praktické. V teoretické části jsou uvedeny základní informace o IT Infrastructure Library a principy procesu change management podle tohoto rámce. Praktická část je zacílena na popis procesu change management ve vybrané organizaci a následně hodnocení jeho efektivnosti a zralosti podle doporučení rámce ITIL.
Vedoucí práce: Jaroslav Drga
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses