Podnikatelský plán - retailový prodej piva - Lipkin, Aleksei (2017)
Cílem práce je sestavení podnikatelského plánu společnosti, která se zabývá prodejem točeného piva v plastových láhvích. Podnikatelský plán poslouží k posouzení životaschopnosti a proveditelnosti mého podnikatelského záměru a vyhodnocení návratnosti investice. Práce je rozdělena do tří samostatných částí. První část vysvětluje, co je podnikatelský plán, jaké jsou zásady pro jeho zpracování a doporučená struktura. V druhé části je samotný podnikatelský plán, zpracovaný na základě doporučené struktury. Třetí část představuje výsledky provedeného dotazníkového šetření, pomocí kterého byly zkoumány názory potenciálních zákazníků. Sestavení podnikatelského plánu ve výsledku prokázalo životaschopnost a proveditelnost podnikatelského záměru.