Podnikatelský plán - retailový prodej piva - Lipkin, Aleksei; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem práce je sestavení podnikatelského plánu společnosti, která se zabývá prodejem točeného piva v plastových láhvích. Podnikatelský plán poslouží k posouzení životaschopnosti a proveditelnosti mého podnikatelského záměru a vyhodnocení návratnosti investice. Práce je rozdělena do tří samostatných částí. První část vysvětluje, co je podnikatelský plán, jaké jsou zásady pro jeho zpracování a doporučená struktura. V druhé části je samotný podnikatelský plán, zpracovaný na základě doporučené struktury. Třetí část představuje výsledky provedeného dotazníkového šetření, pomocí kterého byly zkoumány názory potenciálních zákazníků. Sestavení podnikatelského plánu ve výsledku prokázalo životaschopnost a proveditelnost podnikatelského záměru.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses