Využití neurolingvistického programování u zaměstnanců státní služby - Beran, Tomáš; Řepová, Helena; Trachta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Teoretická část této bakalářské práce shrnuje nejdůležitější poznatky, o které se neurolingvistické programování opírá. Zároveň obsahuje popis vybraných technik. Cílem bakalářské práce je porovnání NLP s technikami uplatňovanými v praxi pro rozvoj měkkých dovedností inspektorů Státního úřadu pro jadernou bezpečnost. Tohoto cíle bylo dosaženo prostřednictvím nestrukturovaných rozhovorů a studiem poskytnutých interních dokumentů, pracovních materiálů a textů kurzů. Součástí práce je polostrukturovaný dotazník, doplněný o informace získané na základě nestrukturovaného rozhovoru s inspektory a další komunikace s nimi. V tomto dotazníku je zkoumán názor inspektorů na vzdělávání v měkkých dovednostech, neurolingvistickém programování a zájem o další vzdělávání v těchto oblastech
Vedoucí práce: Helena Řepová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: Institut pro veřejnou správu Praha; Česko. -- Státní úřad pro jadernou bezpečnost; neurolingvistické programování; rozvoj osobnosti; měkké dovednosti; jaderná bezpečnost; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; neurolinguistic programming; personality development; soft skills; nuclear safety; bachelor's theses