Assessment centrum - Kapešová, Aneta (2017)
Cílem této bakalářské práce je představit metodu assessment centra jako moderní nástroj výběrového řízení. V práci jsou zpracovány materiály na teoretické úrovni, které jsou podkladem pro ověření důležitosti hodnocení lidských zdrojů organizace. V teoretické části jsou popsány a vysvětleny specifika metody assessment centra. V praktické části je navržena nová forma assessment centra na konkrétní pracovní pozici, jsou zde aplikovány poznatky z teorie. Výstupem praktické části je její zhodnocení odborníkem.