Assessment centrum - Kapešová, Aneta; Řepová, Helena; Trachta, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem této bakalářské práce je představit metodu assessment centra jako moderní nástroj výběrového řízení. V práci jsou zpracovány materiály na teoretické úrovni, které jsou podkladem pro ověření důležitosti hodnocení lidských zdrojů organizace. V teoretické části jsou popsány a vysvětleny specifika metody assessment centra. V praktické části je navržena nová forma assessment centra na konkrétní pracovní pozici, jsou zde aplikovány poznatky z teorie. Výstupem praktické části je její zhodnocení odborníkem.
Vedoucí práce: Helena Řepová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: assessment centra; personální management; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; assessment centers (personnel management procedure); personnel management; bachelor's theses