Produkcia populárnej hudby pomocou virtuálnych nástrojov - Mottl, Jaroslav (2017)
Táto práca sa zaoberá technologickými možnosťami produkcie hudby pomcoou virtuálnych nástrojov a zároveň poskytuje replikovateľný postup, s pomocou ktorého si môže čitateľ vytvoriť vlastnú skladbu. V teoretickej časti práce je vysvetlená technológia, ktorá sa používa pri tvorení hudby takýmto spôsobom. Praktická časť ponúka ucelený návod, sprevádzaný zvukovou prílohou.